İstanbul Şoförlü Vito Kiralama

Yorum Yap
  • İstanbul Şoförlü Vito Kiralama

    şoförlü-araç-kiralama-istanbul-türkiye-araç-kiralama-istanbul-havaalanı-transfer-özel-minivan-istanbul-liman

  • İstanbul Şoförlü Vito Kiralama

    istanbul, şoförlü minibüs, istanbul mercedes vito minibüs, vip araç kiralama Türkiye

  • İstanbul Şoförlü Vito Kiralama

    şoförlü-kiralık-minibüs-istanbul-mercedes-vito-minivan-vip-araba-kiralama-istanbul-türkiye

Tüm Fotograflar ve Videolar için Tıklayın.

İstanbul Şoförlü Vito Kiralama

, İSTANBUL Çıkışlı
  • Ana Kategori :
    Şoförlü Araç Kiralama
  • Alt Kategori :
    family car-passenger transport, Günlük araç, Günlük geziler, havalimanı karşılama, Hotel-and-Airport, Hotel-and-Airport-Transfer, impulsetravel, İstanbul günlük turları, İstanbul Havalimanı, İstanbul Havalimanı Transferi, İstanbul Kiralık Araba, İstanbul Klinik, İstanbul'da geziler, İstiklal Caddesi, Kiralık araç, lüks araç, Mercedes-Benz van, Mercedes-Benz Vito, Mesafe, Özel sürücü hizmeti, Özel Taşımalar, passenger transport Vehicle, seyahat, seyahat bilgisi, shopping boulevard, şoförlü araç kiralama, şoförlü lüks araç, Şöförlü Araç Kiralama, taksim meydanı, Tatil, Tıbbi Turlar Türkiye, Transfer, transfer servisi, tur, Türkiye turizm Haberleri, ulaşım, Yerel turlar ve geziler
  • Süre :
    Günübirlik

İstanbul'da lüks minibüsler ve araçlarla, profesyonel sürücülerle şoförlü araç kiralama imkanı. Turlar, transferler ve ulaşım için İstanbul'un bölgeleri arasında geniş bir hizmet yelpazesi sunulmaktadır, yüksek kaliteli ve olağanüstü bir hizmet sunulmaktadır

250 € dan başlayan fiyatlarla

Tur Seçenekleri

İstanbul Şoförlü Vito Kiralama Kalkış: İSTANBUL Tur Tarihi : Süre : Günübirlik
Talep Gönder
1-7 kişilik araç
Seyahatleriniz için mükemmel 1-7 kişilik araç seçeneklerini keşfedin
Dönem
Fiyat (Kişi Başı)
1. Çocuk
2. Çocuk
3. Çocuk
27/07/2024-25/01/2025
0 €
(0-5) 0 €
(6-11) 0 €
(0-5) 0 €
(6-11) 0 €
(0-5) 0 €
(6-11) 0 €
1-7 kişilik araç
Seyahatleriniz için mükemmel 1-7 kişilik araç seçeneklerini keşfedin
Dönem
Fiyat (Kişi Başı)
1. Çocuk
2. Çocuk
3. Çocuk
27/07/2024-25/01/2025
0 €
(0-5) 0 €
(6-11) 0 €
(0-5) 0 €
(6-11) 0 €
(0-5) 0 €
(6-11) 0 €

Fiyata Dahil Olanlar

Günde 10 saat araç kiralama.
Şehir içi ulaşım.
Günde 120 kilometreye kadar fiyata dahildir.

Fiyata Dahil Olmayanlar

Günlük 120 kilometre veya 10 saat sınırı şehir içinde aşılırsa:
İlave her saat için 20 Euro ek ücret alınacaktır.
Fazladan her 30 kilometre için 20 Euro ek ücret alınacaktır.

İstanbul'da Şoförlü Araç Kiralama

 

Impulse Travel: İstanbul'un En İyi Şoförlü Minibüsleri

İstanbul'da grubunuz için lüks bir ulaşım hizmeti mi arıyorsunuz? Doğru yere geldiniz. Impulse Travel, başta İstanbul olmak üzere tüm Türkiye'de lüks minivanlarla en iyi şoförlü araç kiralama hizmetlerini sunuyor. İstanbul havalimanına geldiğiniz anda şoförlü Mercedes Vito minivan kiralayabilir ve şehrin tüm tarihi yerlerini gezebilirsiniz. Tüm alışveriş merkezlerine, restoranlara ve doğa manzaralarına 1-8 kişilik bir yolcu grubuyla birlikte gidebilirsiniz. Ayrıca araç kiralama hizmetimizi size özel tatil paketleriyle birleştirerek bir taşla iki kuş vurabilirsiniz. Bu sayede VIP ulaşım hizmetleriyle lüks bir turun tadını çıkarırken maliyetleriniz de minimuma inmiş olacak. Öyleyse neden bekliyorsunuz, hizmetlerimize bir göz atın ve bir sonraki tatiliniz için rezervasyon yapın.

İstanbul'da Araç Kiralama Hizmetleri Nelerdir?

İstanbul'da minivan kiralamak bizim uzmanlık alanımız. İşte Impulse Travel'dan aldığınız araç kiralama hizmetlerinin bir dökümü:

Havaalanı Transferi

İstanbul'da sunduğumuz en popüler VIP ulaşım hizmetlerinden biri havaalanı transferidir. Özellikle İstanbul'daki uluslararası havalimanlarında turistler için ilk izlenimin çok önemli olduğunu biliyoruz. Sekiz kişilik bir grup için taksi bulmak zordur ve Impulse Travel, İstanbullu turistlerin taksi bulurken sorun yaşamasını istemez.

 

Bu yüzden İstanbul'da Mercedes Vito minivanlarla en lüks havalimanı transfer hizmetlerini sunuyoruz. Havalimanında sizi bekleyecek profesyonel şoförlerimizle yolculuğunuza sorunsuz bir şekilde başlamanızı sağlayacağız.

10 Saatlik Lüks Minivan Ulaşım (Uzatılabilir)

Minibüslerin konforlu olmadığını düşünebilirsiniz, ama yanılıyorsunuz. Impulse Travel, Mercedes Benz tarafından tasarlanan ve üretilen yepyeni Vito minibüslerle İstanbul'da lüks ulaşım hizmeti sunuyor.

 

Şoförlü bir Vito minibüsü 10 saatliğine kiralayabilirsiniz, bu da size İstanbul'da birçok yeri ziyaret etme lüksü sunar. İyi haber ise süreyi en uygun fiyata kolayca uzatabiliyor olmanız.

Günlük & Haftalık Tur Paketleri

Impulse Travel olarak, seyahatte zamanın çok önemli olduğunu biliyoruz. Bu yüzden İstanbul'daki turistlerimiz için en optimize edilmiş paketleri tasarladık. İstanbul'da 1 günlük tur paketi veya Türkiye'nin diğer şehirlerinde haftalık bir paket için şoförlü bir araba kiralayabilirsiniz.

 

Bu paketlerde profesyonel sürücülerimiz sizi istediğiniz tüm tarihi ve doğal yerlere götürecektir. Bu sayede İstanbul'da geçirdiğiniz zamanın çoğunu değerlendirmiş olacaksınız.

Özelleştirilmiş & Özel Tatil Paketleri

Ortak paketlerden hoşlanmıyorsanız endişelenmeyin. İhtiyaçlarınıza göre özelleştirilmiş bir paket ile lüks şoförlü araçlara sahip olabilirsiniz. Özel paketlerimizi gelecek tatillerde de kullanabilirsiniz. Öyleyse neden bekleyelim, hemen şimdi bir tur rezervasyonu yapın.


 

Impulse Travel İstanbul'da Araç Kiralama için Neden En İyisi?

İşte Impulse Travel özel aracının Türkiye'de bir tur rezervasyonu yapmak için neden en iyi seçenek olduğunun bir özeti:

#1 İstanbul'un Her Yerinde Mevcut Hizmetler

Nerede olduğunuz veya ne zaman bir Vito minibüs istediğiniz önemli değil, profesyonel sürücülerimiz hizmetinizde. İstanbul genelinde ve ayrıca Türkiye'nin diğer turistik yerlerinde 7/24 VIP ulaşım hizmetleri sunacağız. Sadece şoförlü bir Mercedes Benz Van sipariş etmeniz gerekiyor ve talebinizi önceliğimiz haline getireceğiz.

#2 Lüks Ama Uygun Fiyatlı

VIP hizmetleri toplu taşımadan daha pahalı olmasına rağmen, Impulse Travel rakiplerine kıyasla en uygun fiyatı sunuyor. Eğer 8 kişilik bir grupsanız, İstanbul'da daha düşük maliyetlerle şoförlü daha iyi bir lüks minibüs bulamazsınız.

#3 Duyarlı Müşteri Hizmetleri

Impulse Travel, taleplerinize, sorularınıza ve şikayetlerinize 7/24 yanıt vermeye hazır harika bir ekibe sahiptir. Mükemmel müşteri memnuniyetine sahibiz ve İstanbul'daki turunuz sırasında arkanızda olacağımızdan emin olabilirsiniz.

#4 Paket Özelleştirme

İstanbul turistleri için esnek paketler sunuyoruz. Varış noktalarınızı, zamanlarınızı, şoförlü araçlarınızı ve otellerinizi istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

 

SSS

Impulse Travel İstanbul'da hangi ulaşım hizmetlerini sunuyor?

Impulse Travel, Mercedes Benz tarafından tasarlanan ve üretilen minivanları kullanarak İstanbul genelinde VIP ulaşım hizmetleri sunmaktadır. Havalimanından otelinize gitmek için şoförlü lüks bir Vito araç kiralayabilirsiniz. Ayrıca İstanbul'un turistik yerlerinin yanı sıra Türkiye'nin diğer yerlerini görmek için 1 günlük veya haftalık tur paketleri de rezerve edebilirsiniz.

 

Impulse Travel'ın İstanbul'da hangi paketleri var?

Impulse Travel'ın 1 günlük ve haftalık paketlerinin yanı sıra farklı turlardan hoşlananlara özel tatil paketleri de bulunuyor. Ayrıca, turunuzu ilgi alanlarınıza göre özelleştirebilirsiniz.


 

Impulse Travel'dan hangi saatlerde araç kiralayabilirim?

İstanbul başta olmak üzere tüm Türkiye'de 7/24 araç kiralama hizmeti sunuyoruz. Impulse Travel'dan şoförlü araç kiralayarak İstanbul turlarını sorunsuz bir şekilde deneyimleyebilirsiniz.


 

Impulse Travel Vito minibüslerin yanı sıra minibüsler de sunuyor mu?

Evet, İstanbul'da ve Türkiye'nin diğer şehirlerinde şoförlü Sprinter minibüsler sunuyoruz.


 

İstanbul'da ne kadar süreyle Vito minibüs kiralayabilirim?

Şoförlü bir Mercedes Vito minibüs ile İstanbul'da 10 saatlik bir tur rezerve edebilirsiniz. Tabii ki bu süre düşük bir bedel ödeyerek uzatılabilir.


 

İstanbul'da kaç kilometrelik Mercedes Benz Vito minibüs kiralayabilirim?

İstanbul'da 120 Km için Vito araç rezerve edebilirsiniz ama isterseniz bu süre uzayabilir.

Hotel and Airport Transfer
transfer
Sightseeing Tours and Museums
Gezi

Tur Programı

Tur Haritası

kiralama süresini (+3 gün )uzatın
kiralama süresini uzatın (+5 gün)
kiralama süresini uzatın (+7 gün)

Ulaşım

Mercedes Vito Otomobil, 6 yolcuya kadar oturma kapasitesine ve tüm yolcuların bagajlarına sahip kısa veya uzun yolculuklar için uygundur. Özel olarak seçilmiş Mercedes Benz Vito sürücülerimiz sizi evinize veya iş toplantılarınıza veya herhangi bir havaalanı, demiryolu veya deniz limanı terminaline taşımak için kullanılabilir

Mercedes Vito

Maksimum Kapasite: (6-7) yolcu
Minimum Kapasite: (1) yolcu
  Mercedes Sprinter

Maksimum Kapasite: (12-15) yolcu
Minimum Kapasite: (7-8) yolcu

Yorum
:
Yanıt